O nama

Kompanija EvrotrgovinaMadžar – Šapine je porodična kompanija koja postoji od 1990. godine, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja gradjevinskog materijala, kao i izgradnja poslovno – stambenih objekata.

Kvalitetnim radom obezbeđujemo garanciju uspeha tako što poslove obavljamo u skladu sa najvišim standardima. Trudimo se da budemo uvek u toku sa najnovijim dostignućima u arhitekturi i građevinarstvu. Težimo ka tome da naši kupci pre svega budu zadovoljni kvalitetom i da se usele u svoje stanove u dogovorenim rokovima. Naše poslovno – stambene objekte odlikuju atraktivne lokacije i vrhunski kvalitet gradnje.

Od 2004. godine „Kompanija Evrotrgovina“ Madžar – Šapine je proširila svoju delatnost na izgradnju visokokvalitetnih stambenih – poslovnih objekata. Od početka se nismo rukovodili potrebom da po svaku cenu prodamo stan, već smo vodili računa da naši kupci budu zadovoljni kvalitetom, uz dostizanje ekonomičnosti I efikasnosti poslovanja, praćenjem zahteva i orijentacijom kupaca, kao i konfornošću prostora I poboljšavanjem kvaliteta objekta. Preko trideset objekata je izgrađeno uz kompletnu dokumentaciju za uknjižbu stana, sa građevinskom dozvolom, dobijenom upotrebnom dozvolom u predviđenom roku završetka radova i predviđenim rokom useljenja naših kupaca. Kompanija izdvaja mala sredstva za marketing, jer nam se uvek vraćaju stari kupci i njihovi prijatelji sa preporukama. Izgrađeno je Izuzetno poverenje kako među zaposlenima tako I između same kompanije I naših kupaca koji su uz nas svo ovo vreme imali bezbednost, sigurnost i poverenje, te je time naša kompanija zauzela jedno od vodećih mesta u svojoj oblasti, na čemu smo neizmerno zahvalni.

Evro Apartmani

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu apartmani u našem novom objektu, imate pitanja ili želite savet pri kupovini, rado ćemo Vam izaći u susret.

Call Now Button